Contacteer ons gerust indien u vragen heeft of een afspraak wenst.

Thuis

Verwarmen en koken met gas is niet alleen veilig, maar het is vergeleken met andere brandstoffen ook nog eens ecologisch en voordelig.
 
Dagelijks verbruiken we energie om te koken, te verwarmen en als warmwatervoorziening. Het gebruik van gas is meestal de goedkoopste vorm van energie, maar het is zeker ook een veilige en milieuvriendelijke manier van energieverbruik. Afhankelijk van de grootte van het verbruik en het al dan niet aanwezig zijn van een aardgasaansluiting, kan je gas op verschillende manieren tot bij jou thuis te krijgen. Men kan de keuze maken uit flessen, boven-en ondergrondse opslagtanks en aardgas.
 

Aardgas

Aardgas verschilt weinig met propaangas. Beide gassen hebben dezelfde toepassingen en kwaliteiten. Propaan kan iets flexibeler worden ingezet dan aardgas daar er voor aardgas een aansluiting moet zijn op een vast netwerk. Aardgas is enkel te verkrijgen mits een afnameabonnement bij een gecertificeerde leverancier.
 
Nieuw: nu ook aardgas van Antargaz
Een heldere formule, een lage prijs en een team dat u graag verder helpt. Je verwarmt, kookt en gebruikt warm water dankzij aardgas? Dan doe je jouw voordeel met Antargaz als jouw nieuwe gasleverancier. Antargaz maakt het je als klant zo helder mogelijk.
 

Opslagtanks

Gas, ook zonder aansluiting op aardgas.
Bent u op zoek naar een voordelige manier om te verwarmen en te koken? In uw straat ligt echter geen aardgas? Dan is propaan in een opslagtank ideaal.
 
Via Gent Gas vind je de oplossing: jouw eigen gasvoorraad in een tank in jouw tuin.
  • goedkoper dan verwarmen met elektriciteit
  • een bovengrondse of ondergrondse tank
  • comfortabel en duurzaam
  • Antargaz plaatst, vult èn onderhoudt uw tank
 

Gasflessen

Flexibel koken en verwarmen met gasflessen.
Gasflessen heb je in verschillende formaten voor diverse toepassingen. Je kan ze snel wisselen en zijn op verschillende plaatsen te verkrijgen. Er zijn 2 gassoorten te verkrijgen in flessen. Afhankelijk van de toepassing of het gebruik binnen- of buitenshuis kies je voor butaan of propaan.
 

Welke fles heb je nodig?